Termeni si conditii

Utilizarea acestui site implică acceptarea termenilor si condițiilor.

Proprietarul își rezervă dreptul de a efectua modificări ale termenilor si condițiilor fără notificare prealabilă.
Se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor, pentru utilizarea adecvată a site-ului.

Definiții
PROPRIETAR: societarea care deține și administreaza site-ul www.decolux.ro
VÂNZĂTOR: SC DECOLUX SRL - societatea comercială DECOLUX SRL care deține și administrează site-ul www.decolux.ro .
CLIENT: persoană fizică sau juridică, care accesează conținutul site-ului prin mijloacele puse la dispoziție de DECOLUX SRL.
CLIENT PERSOANĂ FIZICĂ (CONSUMATOR): orice client care achiziționează produse din magazinul online a vânzătorului, persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. a) din Legea 449/2003.
CLIENT PERSOANĂ JURIDICĂ: client care achiziționeaza produse comercializate din magazinul online a vânzătorului și beneficiază de reglementările legale în vigoare, respectiv OG 9/2016.
CONȚINUT: toate elementele, informațiile, imaginile care se regăsesc pe site-ul www.decolux.ro
SITE: domeniul www.decolux.ro si subdomeniile acestuia
TAXA DE TIMBRU VERDE: este taxa de ecologizare a produsului suportată de consumator și plătită de Vânzători, societății autorizate cu colectarea, transportul și reciclarea deșeurilor echipamenteleor electrice și electronice, conform legislației în vigoare.

Drepturi de autor
Întreg conținutul site-ului este proprietatea www.decolux.ro și este protejat de legea privind protecția drepturilor de autor.
Utilizarea fără acceptul proprietarului, a oricăror elemente din site, este strict interzisă și se pedepsește conform legii.
Se interzice astfel accesarea site-ului prin programe automate și preluarea oricăror elemente de pe site pentru folosirea acestora în scopuri comerciale. Încălcarea acestora se sancționează conform legislației în vigoare.

Declinarea responsabilității
În cazul în care caracteristicile unui produs sau prețul acestora a fost introdus greșit în baza noastră de date, iar livrarea nu a fost încă efectuată, Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula livrarea pentru acel produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
Vânzătorul nu își asumă răspunderea în cazul în care există diferențe de nuanță de culoare între imaginea produsului, așa cum este afișată pe site, față de cum arată în realitate.
Valoarea maximă a obligațiilor Vânzătorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Vânzător de la clientul respectiv.

Securitatea datelor personale
Datele introduse de către Client sau Cumpărător vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site și nu vor fi transmise unor terțe părți.
Aceste informații sunt necesare pentru confirmarea comenzilor și livrarea acestora.


Garanții

1. DECOLUX vă oferă o garanție a calității de 5 ani din momentul vânzării și se referă la calitatea fabricației produselorcomercializate de către firma noastră.

2. Toate produsele beneficiază de o garanție legală de conformitate (funcționare) de 2 ani de zile, cu excepția surselor de iluminat.

3. Termenul de garanție decurge din momentul facturării și este în concordanță cu legea protecției consumatorului 449/2003.

Condițiile de garanție sunt îndeplinite dacă:

-sunt utilizate doar pentru destinația pentru care au fost construite

-montajul a fost efectuat de către un electrician autorizat ANRE

-sunt folosite soluții de curățare recomandate

-sunt utilizate doar surse de iluminat specificate de către producător

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Decolux are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.


Scopul colectarii datelor este:
- informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
- trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
- de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Decolux, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul , si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: strada Careiului nr.61, jud. Satu Mare, loc. Satu Mare in atentia S.C. Decolux S.R.L. , va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: strada Careiului nr.61, jud. Satu Mare, loc. Satu Mare in atentia S.C. Decolux S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 

Incrie-te la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte
  Produsul a fost adaugat in cos !